За първи път в България висящи палатки Tentsile

Здравейте, скъпи приятели къмпингари!

След усилена работа, перипети и още куп неща сбъднахме една наша мечта и вече можем да Ви предложим пълната гама продукти на марката Tentsile, а скоро и още вълнуващо и иновативно къмпинг оборудване, с което да стигнете до най-красивите и неочаквани места в природата и да къмпингувате, както никога до сега.

Какво представляват палатките и хамаци Tentsile? Нека да поставим нещата така- къща в дърветата! Принципът е следният- три опорни точки по Ваш избор (дървета, скали, колони), на които фиксирате коланите; след това ги прокарвате през обтегачите натягате и вече имате палатка над земята!

Всеки, който поне веднъж е бил на палатка в природата, знае, че има определени проблеми с терена, които биха могли да възникнат. Всеки знае, че не винаги да намериш подходящо място за палатката, е най-лесната задача. И, ако трябва да си признаем, ни се е случвало да приберем палатката и да извадим хамака, който си виси във въздуха и да забравим за неравния терен.

Сега вече си имате палатка- просторна и удобна, на която й трябват само дървета/3 опорни точки!

Но нека Ви разкажем малко за усещането да легнеш в тази палатка. Подобно е на усещането в хамак, но липсва онова пълно потъване и увисване на тялото; с достатъчно добра упора; изключително удобнa и приятнa! Преди да сте се притеснили, че ще се изтъркаляте при приятелите си и всички ще се съберете в центъра на палатката, нека Ви успокоим! Пробвахме я всякак- с пълния капацитет хора и по- малко /пробвахме и с повече, НЕ го правете Вие – има лимит на товароносимост/, никой никъде не се търкаля. Помислено е и за всеки да си има неговото кътче, отделен „хамак“, да го наречем, в самата палатка. Разбира се, ако искате да се изтъркаляте, можете. Не е и проблем, в един „хамак“ да се гушнете с приятелката/приятеля/кучето (no judgement there).
Какво по-хубаво от това да си в природата? Изборът е Ваш. Свободата е Ваша!

Това е засега…

Oстава и Вие да ги пробвате!

InCamp. Our place in nature.

Share this post

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *