InCamp на Витоша

Здравейте отново, скъпи приятели!

Златната есен ни обгърна с топлите си цветове и в същия момент ни разхлади добре, но докато повечето хора се приготвят активно за “зимен” сън, завити с юрган вкъщи (подай юргана там), отпиващи от топлия шоколад пред компютъра, нас от InCamp никак не ни свърташе на едно място!

Напълнихме самарите, натоварихме колата, и се качихме на близката и прекрасна Витоша да си направим къмпингарско соаре!

Взехме с нас две от палатките на Tentsile- Stingray и Connect, и сред позлатените, червени и жълти листа /и след цял термос мурсалски чай с ром/ взехме решение, че ще ги разпъваме една над друга! Не правете това, молим Ви. Препоръчителната височина е 1.20м! А и Вие може да нямате нинджа с Вас, ние имахме- Поляка му казват… И се катери по дърветата, ей така като Джеки Чан на ховъркрафт  (among other things)

Така… Разпънахме си по правилата триместната палатка Stingray на височина 1.20м, после стъпихме на опънатите слаклайнове и започнахме да разпъваме двуместната Connect на около 3-4 метра от земята. Накрая пуснахме стълба от входа на Connect и забавата започна! От хижата на около километър от нас ни казаха, че сме се чували чак там, което е невъзможно… Не сме известни с това да сме шумни, но пък знае ли човек.

Приятно  реге огласяваше планината, термоси и канчета се предаваха от палатка в палатка, отгоре, отдолу, съмнителни (може би?) шоколадови кексчета се ядяха с охота, а предложенията какво бихме могли да направим с тези палатки в дървета и на какви места да отидем се носеха от уста на уста. Към залез някои от нас се отправиха към хижата, а други останаха да гледат звездите и танцуват покрай огъня, както и да пробват как се спи в палатката. Само ще кажем, че не им се ставаше въобще сутринта и искаха да се излежават още.

Като цяло можем да заключим- Весело беше и добре ни се получи!

Хайде, скъпи приятели! Засега е това и до нови срещи.

Нека заедно да се отправяме към нови приключения и да търсим… Нашето място в природата.

InCamp. Our place in nature.

Share this post

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *