InCamp представя лятната томбола с награди „ОТ ТРЪН, ТА НА ПЛАЖ“ !

ГОЛЯМАТА НАГРАДА: палатка за кола Yakima SkyRise.

Лека, здрава и технологично подобрена, SkyRise въплъщава идеята за безгрижие, свобода и безкрайни приключения! Използваният 210D nylon е най-добрата материя за къмпинг екипировка заради своята добра дишаемост и здравина. Мрежите против комари осигуряват добрo проветрeние, защита от насекоми и страхотни нощни гледки към звездите. Водоустойчивото покривало е с PU промазка, която Ви предпазва от неблагоприятните метеорологични условия.

Когато времето е „1 billion star hotel”, то покривало не Ви е нужно, просто отворете покрива и се наслаждавайте на гледката. Най-хубавото на тази палатка е, че всичко нужно е под Вас, в колата. А разпъването е детска игра. Махате покривалото, закачате стълбата, дърпате и къщата Ви е готова!

Само сега имате възможността да се сдобиете с Yakima SkyRise чрез нашата кампания-томбола!

Билетът за участие в томболата идва с тениска от еко-памук с весел дизайн. Тениските са и начин да изразите отношение към опазването на околната среда- 20% (5 лв.) от продажбата на всяка тениска се внася веднага по сметката на „Асоциация на парковете в България“  с цел изучаване, опазване и развитие на българските паркове и системата от защитени територии.

Условия за участие в 2 лесни стъпки:

Мъжки модел

Дамски модел

• Поръчайте тениската си ТУК или я закупете от магазин Stormshop на бул. Черни връх №80, гр. София. С покупката автомично участвате в томболата.

• Спечелете свободата да къмпингувате, където си поискате!

*Всяка тениска е с безплатна доставка.

Прочетете повече за Rooftop Tents ТУК

Share this post

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *